Részletes keresés

1.0 Weboldal forgalom növelés.

Ez a szolgáltatás lehetőséget nyújt arra, hogy látogatókat kapjunk, mindenféle drága hirdetés nélkül, ugyanakkor ez a szolgáltatás nem tud specifikusan, csak egy bizonyos vállalkozásra fókuszálni. A látogatók csupán megtekintik weboldalát, a látogatás időtartamát nem tudjuk befolyásolni.

Árazás magyarországi látogatókra: (minimum rendelés 5000 látogató)
5,000 látogató – 6,000 HUF – csomag neve: 5k visitor
10,000 látogató – 11,000 HUF – csomag neve: 10k visitor
20,000 látogató – 18,000 HUF – csomag neve: 20k visitor

A vásárlás után 72 órán belül tudjuk küldeni a weboldalra a látogatókat.
Csak https:// (rendelkeznie kell egy SSL tanusítvánnyal) jelzéssel tudjuk a látogatókat küldeni, a http:// nem megfelelő!

A látogatók csak Magyarországról érkeznek (ip cím alapján tudjuk ellenőrizni)

Amit szükséges megadni a rendelésnél:
– csomag neve
– weboldal címe (https://-el)
– mikor szeretné aktiválni a látogatókat (72 óra a minimum amit vállalni tudunk, utána bármikor)

Szükséges megadni a tárgy mezőbe e-mail írásakor a csomag nevét illetve a cég nevét.

Az alábbi tagságok kapják meg ezt a szolgáltatást egyszeri felhasználással a csomag vásárlásakor:
Basic tagság – 5,000 látogató
VIP tagság – 15,000 látogató

1.1 A tagságvásárlásra 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

1.2 Az “1.0” alapján a látogatókat 72 órán belül küldjük a megadott weboldalra, ebben az esetben a 14 napos garancia érvényét veszti. Ha viszont megegyezés alapján a látogatókat a 14 nap letelte után kéri, akkor van lehetősége a 14 nap letelte előtt elállni a szolgáltatásunktól.

Cégregisztráció

2.0 A regisztráció során megadott adatok, melyek kikerülnek publikusan a cégek listájába (https://cegsziget.hu/cegek/) mindenki számára láthatóvá válik.

3.0 Amit szükséges megadni regisztráció során:
– Cégnév
– Cégbemutatkozás (leírás)
– Email cím


3.1 Választható (opcionális) adatok megadása:
– A cég rövid bemutatkozása
– Alapítás éve
– kulcsszavak
– partner kereső
– weboldal URL címe
– link szövege
– telefonszám
– fax
– Székhely
– youtube videó URL címe
– export területek
– bejegyzés képei
– mellékletek

4.0 Kitöltési útmutató

Kedves leendő cégsziget tagok,

Az alábbi bejegyzésben egy kisebb útmutatót olvashattok arról, hogy milyen egy jól kitöltött adatlap.

Miért érdemes precízen és alaposan kitölteni az adatlapot?

A leendő ügyfelek és partnerek elsősorban az adatlapra tekintve tudják megítélni a vállalkozást és annak megbízhatóságát. Érdemes tehát rászánni egy kis időd és energiát, hogy a cég megjelenése a lehető legvonzóbb legyen. Egy sikeres adatlapról sugárzik, hogy a vállalkozás törődött a potenciális ügyfelekkel, még azt megelőgezve, hogy kapcsolatba kerültek volna.

Cégnév

A vállalkozásod hivatalos megnevezése ahogyan azt bejegyezted. Egyéni vállalkozó esetén megnevezheted a fő tevékenységet-szakmát és a saját nevedet. Pl: Teszt Előd – Bútorjavítás.

Cég bemutatkozása

Célszerű röviden, kb egy sztenderd Word A4-es oldalnyi bemutatkozás arról, hogy mivel foglalkozik a vállalkozásod, milyen területen kiemelkedő, esetleg néhány referenciát vagy munka tapasztalatot is érdemes megemlíteni. Ha valamiben díjat, elismerést kapott a vállalkozás annak mindenképpen itt a helye.

Kapcsolati email

Egy olyan email címet érdemes megadni ami egyrészt nem baj, ha publikus másrész viszonylag gyakran ellenőrzött, hiszen a partnerek és a cégsziget is ezen a címen fogja tartani a kapcsolatot vállalkozásoddal. Minimum napi egyszer ajánlott nézni, hiszen az ügyfelek általában azt választják ahonnét a leggyorsabban kapnak érdemi-cselekvésképes reakciót.

A cég rövid bemutatkozása

Érdemes a tömörségre törekedni, egy olyan bevezető ami azonnal látszik amint egy látogató az adatlapodra érkezik. Ha két-három mondatban kellene megnyerned ügyfeledet, partneredet, arre ez a legalkalmasabb mező.

Alapítás éve

A vállalkozásod hivatalos alapítási éve. Meghadhatsz pontos dátumot is ÉV-HÓNAP-NAP formátumban

Kulcsszavak

Ebben a mezőben effektive keresési kifejezéseket és szűrési feltételeket adhatsz meg, fontos, hogy elgondolkodj azon, hogy milyen szavakra keresnek majd leendő ügyfeleid, hiszen ezen szavakra keresve tudnak majd legkönnyebben megtalálni.

A listázási nézetben csak néhány szót jelenítünk meg, ez változó, viszont fixen ABC sorrendben jelenítjük meg őket.

Partner kereső

Ez elsősorban egy olyan mező amellyel a kereső hatékonyságán lehet javítani, jelenleg nem jelenítjük meg az adatlapon, de érdemes olyan összetett kifejezéseket megadni amivel a partnerek megtalálhatnak. Pl: “Kárpitos bútor javítása nagy tételben.”

Hivatalos weboldala

Ha vállalkozása már rendelkezik weboldallal annak címét annak teljes címét adja meg itt.
pl: https://vallalkozasneve.hu
A hivatkozás szövegét is megadhatja pl: Vállalkozás Neve, vagy Vállalkozás Neve + Tevékenysége

Telefonszám és Fax

Szintén érdemes olyan elérhetőséget megadni amin képes leendő ügyfelei hívásait fogadni pl titkárság, ha egyéni vállalkozó vagy érdemes lehet egy mobil számot megadni.

Megye és cím

Érdemes azt a fizikai címet megadni, ahol leendő ügyfeleid találkozhatnak veled, vagy ahol a napi munkatevékenység zajlik.

Youtube videó

Itt egy előzőleg a Youtubera feltöltött és publikusra állított videót oszthatsz meg, egy videóban hatásosan bemutathatja a cég tevékenységét.

Export területek

Olyan területeket, országokat, kontinenseket érdemes megnevezni ahol a vállalkozásod már jelen van.

Bejegyzés képei

Ajánlott egy nagyméretű és jó minőségű fényképet feltölteni ami a listákban és az adatlapon megjelenik. További képek az adatlap galéria szegmenségben jelennek meg. Az első kép arányaira és méretére kérjük különösen figyelj. A javasolt arány 1:1, négyzet PNG vagy JPG/JPEG formátum. 640px széles és magas minimum, 4160px maximum.

Javasolt témák: üzlet vagy telep helység, marketing anyag, brossúrák fedőlapja, szórólapok, különleges ajánlatok, vagy termék fotók..stb

Amennyiben a képek átrendezésében segítségre van szükséged jelezze munkatársainknak.

Melléklet feltöltése

Megadhat mellékleteket, termék vagy szolgáltatás brossúrákat, szórólapokat vagy egyéb olyan dokumentumot amit fontosnak tartassz elérhetővé tenni leendő partnereid számára.

CAPTCHA

Ez egy gépi ellenőrzés, hogy tudjuk védeni a szervert. Kitöltése szükéges. Esetenként tematikus képeket kell szelektálni mielőtt tovább léphetsz.

Ha ezzel végeztél, az ÁSZF elfogadásával beküldheted a céget ami hamarosan megjelenik oldalunkon.

Köszönjük hogy a cégszigetet választottad, sok sikeres üzleti kapcsolatot kívánunk neked is.